Meestgestelde vragen

Wat is de levertijd?
Als je een bestelling plaatst, word deze de volgende dag nog verzonden.
Als een product niet op voorraad is vermelden ik het er bij; mocht het toch eens gebeuren dat iets uit voorraad is, dan mail ik je persoonlijk. Per post duurt het dan binnen Nederland 2 tot 3 werkdagen voordat het bestelde product bij je afgeleverd wordt nadat ik het op de post heb gedaan. Voor België en andere Europese landen is de overkomstduur 3 tot 4 werkdagen.
Kan ik mijn bestelling ruilen?
Ben je niet tevreden met je bestelling? Je mag bij ons binnen 14 dagen altijd ruilen. Na ontvangst van je retour stort ik het bedrag aan je terug. Bij het kopje retourneren onder aan de pagina staat uitgebreid beschreven hoe je een artikel retour kunt sturen
Wat zijn de betaalmethoden?
Alle betalingen worden gedaan in de beveiligde omgeving van Mollie. Je hebt nu nog de keuze om te betalen met iDEAL, dit is ook de meest gebruikte betaalmethode in Nederland en België. Later komt nog de keuze om te kunnen betalen met Creditcard, Paypal, Bancontact/Mister Cash of SOFORT Banking, dit is nu nog niet mogelijk. Beschik je niet over een van de hierboven genoemde betaalmethode, of is het toch handiger om te betalen via een overboeking, neem dan contact met ons op.
Wat doe ik als ik een vraag of klacht heb?
Ben je niet tevreden met een product of met onze service? Dan stellen we jouw mening op prijs. Neem hiervoor alsjeblieft zo snel mogelijk contact met ons op met ln.ha1695316934onzil1695316934@ofni1695316934 of 0619 923 123. Wij zullen altijd een oplossing voor je probleem aanbieden.