OVER LIZ NOAH

Liz Noah is een webwinkel in handgemaakte producten voor baby’s en kinderen maar ook voor volwassenen. Mijn website, welke ik in 2015 gestart ben, wordt gebruikt voor het aanbieden van handgemaakte baby, kinder- en mama producten, informatie en communicatie over en met Liz Noah.

Lokaal gemaakt, duurzaam, met liefde voor het vak en het product. Om mijzelf te onderscheiden van de massa, en simpelweg omdat het goed voelt. Een product op maat gemaakt, naar jouw wensen en eisen. Gepersonaliseerd met een naam of specifieke tekst of datum op de knuffel of omslagdoek of enig ander product.

Mijn producten worden in een gelimiteerde oplage gemaakt zodat de exclusiviteit gewaarborgd blijft. De materialen waarmee ik werk zijn natuurlijk en vooral van katoen. Enkel de vulling van de knuffel en voedingskussens is van polyester omdat dit het mooiste resultaat geeft. Het hout dat ik gebruik voor de bijtringen is onbehandeld hard beukenhout zodat het splintervrij is en uiterst geschikt voor babymondjes en doorkomende tandjes. Handgemaakte producten die een gevoel bij je oproepen, iets dat speciaal voor jou gemaakt is, een punt van herkenning oproept of gewoon handig zijn en je leven wat makkelijker maken met een baby of dreumes.

Liefdevol gemaakt, dat wil ik uitstralen en dat gevoel wil ik ook bij jouw thuis creëren wanneer je je pakje open maakt.

Lieve groet, Eliza