OVER LIZ NOAH

Liz Noah is een webwinkel in handgemaakte producten voor, baby’s en kinderen maar ook voor volwassenen. Mijn website, welke ik in 2015 gestart ben, wordt gebruikt voor het aanbieden van handgemaakte baby- en kinderproducten zoals speenkoorden, voedingskussens, speelkleden en alles daartussen. Ook vind je hier alle informatie en communicatie over en met Liz Noah.

Lokaal gemaakt, duurzaam, met liefde voor het vak en het product. Om mijzelf te kunnen onderscheiden van de massa, en simpelweg omdat het goed voelt. Een product op maat gemaakt, naar jouw wensen en eisen. Gepersonaliseerd met een naam of specifieke tekst of datum op de knuffel of omslagdoek of enig ander product.

Mijn producten worden in een gelimiteerde oplage gemaakt zodat de exclusiviteit gewaarborgd blijft. De materialen waarmee ik werk zijn natuurlijk en vooral van katoen of hout. Enkel de vulling van de knuffel, poef en voedingskussen is van polyester omdat dit het mooiste resultaat geeft. Het hout dat ik gebruik voor de bijtringen is onbehandeld semi-hard beukenhout zodat het splintervrij is en uiterst geschikt voor babymondjes en tandjes die door willen komen. Handgemaakte producten die een gevoel bij je oproepen, iets dat speciaal voor jou gemaakt is, gepersonaliseerd is of juist een punt van herkenning oproept. Maar ook gewoon handige producten die je leven wat makkelijker maken met een baby of dreumes.

Liefdevol gemaakt, dat wil ik uitstralen en dat gevoel wil ik ook bij jouw thuis creëren wanneer je het pakje open maakt.

Lieve groet, Eliza

 

error: Content is beveiligd!