OVER LIZ NOAH

Liz Noah is de naam van mijn webwinkel in handgemaakte producten voor baby’s en kinderen maar ook voor volwassenen. Mijn website, welke ik in 2016 gestart ben, dient ervoor om mijn handgemaakte baby, kinder- en mama producten te laten zien en te verkopen. Ook wanner je iets specifieks wilt weten of wilt laten maken dan kun je dat door mij laten doen, doe inspiratie op en dan maken we er samen een prachtig (kraam) cadeau van.

Lokaal gemaakt, duurzaam, met liefde voor het vak en het product. Om mijzelf te onderscheiden van de massa, en simpelweg omdat het goed voelt. Een product op maat gemaakt, naar jouw wensen en eisen. Gepersonaliseerd met een naam of specifieke tekst of datum op de knuffel of omslagdoek of enig ander product.

Mijn producten worden in een gelimiteerde oplage gemaakt zodat de exclusiviteit gewaarborgd blijft. De materialen waarmee ik werk zijn natuurlijk en vooral van katoen. Enkel de vulling van de knuffel en voedingskussens is van polyester omdat dit het mooiste resultaat geeft. Het hout dat ik gebruik voor de bijtringen is onbehandeld hard beukenhout zodat het splintervrij is en uiterst geschikt voor babymondjes en doorkomende tandjes. Handgemaakte producten die een gevoel bij je oproepen, iets dat speciaal voor jou gemaakt is, een punt van herkenning oproept of gewoon handig zijn en je leven wat makkelijker maken met een baby of dreumes.

Liefdevol gemaakt, dat wil ik uitstralen en dat gevoel wil ik ook bij jou thuis creëren wanneer je je pakje open maakt.

Lieve groet, Eliza