Retourneren

RETOURNEREN

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, neem dan eerst even contact op via email ln.ha1695307587onzil1695307587@ofni1695307587 onder vermelding van het ordernummer. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat ik voor je kan doen zodat u een tevreden klant blijft.

Nog even wat puntjes op de i: Je hebt 14 dagen na levering de tijd om het artikel retour te zenden. Maaaar… we krijgen het artikel graag in dezelfde en onbeschadigde staat terug zoals je het van ons ontvangen hebt. Dat wil zeggen compleet en ongebruikt (inclusief prijskaartje / label en eventuele bijbehorende accessoires) en in een deugdelijke, gesloten en onbeschadigde verpakking. Je bent echter niet verplicht de originele doos / verzendzak te gebruiken voor je retour zending.

Tenslotte adviseren we je om het artikel als pakketpost te versturen en vraag het postkantoor even om een Track & Trace nummer. Het retour sturen van je aankoop gebeurt namelijk op eigen risico.

Ruilen

Had het toch een andere maat moeten zijn… liever ruilen? Wij sturen het nieuwe artikel gratis naar je op! Meld eerst je retour even aan zoals hierboven omschreven.

Retouradres

Stuur je artikel retour naar onderstaand adres.

liznoah.nl
Tricotstraat 64
5667 TD Geldrop
Nederland