Licht grijze draagdoek met witte kruisjes

Deze doek kun je op veel verschillende manieren knopen, naar eigen wens en voorkeur. Kijk voor veel voorbeelden gewoon even op google met de zoekwoorden draagdoek knopen.

Categorie:

Beschrijving

Deze licht grijze draagdoek met witte kruisjes is uiterst geschikt om je baby in te dragen, lekker dicht bij je. Een baby is, zeker in de eerst weken/ maanden van zijn leven graag dicht bij papa en mama. Daarom is een draagdoek een heerlijke oplossing voor je baby maar ook voor je zelf. Erg comfortabel en van zachte rekbare tricot stof. De doek is 4.5 meter lang. lang genoeg dus om alle mogelijke knoopmanieren te kunnen maken. Hij is rekbaar en is daarom fijn om je baby in te wikkelen, er zijn veer verschillende manieren om een draagdoek te knopen. Zoek de beste manier voor jou op en maak hem je eigen.

Alle producten van Liznoah.nl zijn lokaal gemaakt, duurzaam, met liefde voor het vak en het product; om mijzelf met Liznoah.nl te kunnen onderscheiden van de massa, en simpelweg omdat het goed voelt. Als je zou willen een product op maat gemaakt, naar jouw wensen en eisen. Gepersonaliseerd met een naam of specifieke tekst of datum op de knuffel of omslagdoek of enig ander product. Wat belangrijk is om te weten is dat alle baby- en kinderspullen die ik maak met uiterst zorg zijn gemaakt. Van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en tricot. Alles wat ik voor liznoah.nl maak is uitwasbaar op 40 graden in een katoenwasprogramma. Erg belangrijk want als iets vies word wil je het gewoon uit kunnen wassen!

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of telefonisch op +31 619 923 123.

Lieve groet, Eliza – Liznoah.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Licht grijze draagdoek met witte kruisjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *