Beschrijving

Tafeltent naar keuze in elke maat.

Een tafeltent is te bestellen op maat en word dan speciaal voor jou gemaakt naar eigen wens in kleur, samenstelling en stof.
De kleur en afmeting is aan te passen aan jouw tafel en smaak. Vanafprijs is 80 euro als basistent met een breedte tot 180cm x 90cm. De basistent bestaat uit een tent met een deur en één raam links en rechts.
Meerprijs voor elke 20cm is €10
Meerprijs voor een extra raam is €8.
Meerprijs voor toevoegingen zoals huisnummer en namen €1,50 per letter/ cijfer.
Meerprijs voor andere wensen in overleg.
Om te bestellen in de maat van jou tafel, kleur en wensen, of voor meer informatie, mail naar [email protected] of bel 06-19923123. Je kunt ook het contactformulier invullen.
(Dit is een voorbeeldtent.)

Alle producten van Liznoah.nl zijn lokaal gemaakt, duurzaam, met liefde voor het vak en het product; om mijzelf met Liznoah.nl te kunnen onderscheiden van de massa, en simpelweg omdat het goed voelt. Als je zou willen maak ik een product op maat, naar jouw wensen en eisen. Gepersonaliseerd met een naam of specifieke tekst of datum op de knuffel of omslagdoek of enig ander product. Wat belangrijk is om te weten is dat alle baby- en kinderspullen die ik maak met uiterst zorg en liefde zijn gemaakt. Van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en tricot en soms van leer.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of telefonisch op +31 619 923 123.

Lieve groet, Eliza – Liznoah.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tafeltent naar keuze in elke maat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.