De stoerste knuffel Vleermuisje Bat

Vind je dit product leuk maar wil je er een eigen draai aan geven? Stuur me dan een mailtje of bel. info@liznoah.nl – 0619923123

Categorie:

Beschrijving

De stoerste knuffel is Vleermuisje Bat. Hij is van katoen met polyester vulling, beige met zwart van kleur en 30cm x 10cm. Leuk voor een jongen of meisje als favoriete knuffel, fan van batman of niet stoer is ie zeker!


Alle producten van Liznoah.nl zijn lokaal gemaakt, duurzaam, met liefde voor het vak en het product; om mijzelf met Liznoah.nl te kunnen onderscheiden van de massa, en simpelweg omdat het goed voelt. Als je zou willen een product op maat gemaakt, naar jouw wensen en eisen. Gepersonaliseerd met een naam of specifieke tekst of datum op de knuffel of omslagdoek of enig ander product. Wat belangrijk is om te weten is dat alle baby- en kinderspullen die ik maak met uiterst zorg zijn gemaakt. Van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en tricot. Alles wat ik voor liznoah.nl maak is uitwasbaar op 40 graden in een katoenwasprogramma. Erg belangrijk want als iets vies word wil je het gewoon uit kunnen wassen!

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of telefonisch op +31 619 923 123.

Lieve groet, Eliza – Liznoah.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De stoerste knuffel Vleermuisje Bat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.