Ster bijtring, babyspeeltje grijs

 9,95 incl. BTW

Vind je dit product leuk maar wil je er een eigen draai aan geven? Stuur me dan een mailtje of bel. ln.ha1695314044onzil1695314044@ofni1695314044 – 0619923123

1 op voorraad

Beschrijving

Ster bijtring, babyspeeltje grijs,

Ster bijtring, babyspeeltje grijs, handig vast te pakken om lekker mee te spelen en rammel geluidjes te maken. De eerste zes weken zijn baby’s nog overgevoelig voor externe prikkels, hebben veel rust nodig en is speelgoed nog niet echt noodzakelijk. Baby’s vinden het leuk om naar dingen te kijken zoals een mobiel in de box, maar ook naar de eigen handjes en voetjes. Jouw baby leert veel van kijken naar gezichten (verschillende gezichtsuitdrukkingen) en door op jouw arm rond te lopen door het huis. Tussen de drie en zes maanden vinden baby’s het fantastisch om allerlei speelgoed, maar ook veilige huis-, tuin- en keukenspullen vast te pakken en te onderzoeken. Speelgoed wat geluid maakt (knisperboekjes, piepbeesten) en speelgoed van verschillende materialen (glad, harig, ruw, zacht, hard) zijn interessant en op deze manier doet het kind verschillende ervaringen op. Afwisseling van de speeltjes (materiaal, grootte, vorm) is belangrijk. Vanaf zes maanden gaan baby’s ook alles onderzoeken (proeven en voelen) met hun mond. Ook nu is het kennis maken met verschillende materialen (hard, zacht, glad, ruw) leerzaam. Wel is het in deze periode flink uitkijken dat de baby geen kleine voorwerpen in de mond steekt.


Alle producten van Liznoah.nl zijn lokaal gemaakt, duurzaam, met liefde voor het vak en het product; om mijzelf met Liznoah.nl te kunnen onderscheiden van de massa, en simpelweg omdat het goed voelt. Als je zou willen een product op maat gemaakt, naar jouw wensen en eisen. Gepersonaliseerd met een naam of specifieke tekst of datum op de knuffel of omslagdoek of enig ander product. Wat belangrijk is om te weten is dat alle baby- en kinderspullen die ik maak met uiterst zorg zijn gemaakt. Van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en tricot. Alles wat ik voor liznoah.nl maak is uitwasbaar op 40 graden in een katoenwasprogramma. Erg belangrijk want als iets vies word wil je het gewoon uit kunnen wassen!

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of telefonisch op +31 619 923 123.

Lieve groet, Eliza – Liznoah.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ster bijtring, babyspeeltje grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *