Wagenspanner peach, brickred en hout

 29,95 incl. BTW

Liefdevol Handgemaakt

1 op voorraad

Beschrijving

Wagenspanner peach, brickred en hout

Wagenspanner peach, brickred en hout. Het is gemakkelijk te gebruiken door de clip te bevestigen aan de kinderwagen, leuk om naar te kijken en mee te spelen. De kralen waarmee ik werk zijn bpa vrij en dus veilig om eventueel op te bijten. De kralen van deze wagenspanner zijn van hout en/of silicone. De clips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook de koordjes waarmee de wagenspanner met of zonder naam mee gemaakt is zijn is verschillende kleuren te kiezen. Prijs varieert van  24,95 tot 34,95. Dit hangt af van de kralen en toebehoren die je kiest en de lengte van de wagenspanner. Voeg de naam van je kindje toe of een extra bijtring zoals je hier ziet.

Vind je deze wagenspanner leuk maar mag de kleur anders, wil je een naam toevoegen of mag of zelfs de maat anders? Laat het me dan weten via mail, telefoon of het het contactformulier en ik maak het voor je.


Alle producten van Liznoah.nl zijn lokaal gemaakt, duurzaam, met liefde voor het vak en het product; om mijzelf met Liznoah.nl te kunnen onderscheiden van de massa, en simpelweg omdat het goed voelt. Een product op maat gemaakt, naar jouw wensen en eisen. Gepersonaliseerd met een naam of specifieke tekst of datum op de knuffel of omslagdoek of enig ander product.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of telefonisch op +31 619 923 123.

Lieve groet, Eliza – Liznoah.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wagenspanner peach, brickred en hout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *