Speenkoord met naam Lukas

 14,50 incl. BTW

Liefdevol Handgemaakt

Categorie:

Beschrijving

Speenkoord met naam Lukas

Speenkoord met naam Lukas en houten en/of silicone kralen, is bedoeld om een speentje aan te hangen. Het is gemakkelijk te gebruiken door de speenclip te bevestigen aan de kleding van je kindje, zo raakt de speen niet kwijt, onderweg of in en om het huis. De kralen waarmee ik werk zijn bpa vrij en dus veilig om eventueel op te bijten. De kralen van dit speenkoord zijn van hout en/of silicone. Het lusje is waar je de speen aan bevestigd. De clips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook de koordjes waarmee het spreekwoord met of zonder naam mee gemaakt is zijn is verschillende kleuren te kiezen.

Vind je dit speenkoord leuk maar mag de kleur anders, wil je een naam toevoegen of mag of zelfs de maat anders? Laat het me dan weten via mail, telefoon of het het contactformulier en ik maak het voor je.


Alle producten van Liznoah.nl zijn lokaal gemaakt, duurzaam, met liefde voor het vak en het product; om mijzelf met Liznoah.nl te kunnen onderscheiden van de massa, en simpelweg omdat het goed voelt. Een product op maat gemaakt, naar jouw wensen en eisen. Gepersonaliseerd met een naam of specifieke tekst of datum op de knuffel of omslagdoek of enig ander product.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of telefonisch op +31 619 923 123.

Lieve groet, Eliza – Liznoah.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speenkoord met naam Lukas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *